Ajankohtaista

Uutiset

Helppokäyttöisiä satelliittikuva-aineistoja luonnon tilan seurantaan

Yksi Suomen ekosysteemiobservatorion (FEO) tavoitteista on edistää kaukokartoitustiedon saatavuutta ja käytettävyyttä Suomen luonnon tilan seurannassa. Syken Avoin tieto -palveluun on viety FEO:ssa jalostettuja mahdollisimman helppokäyttöisiä kaukokartoitustuotteita, joista esittelemme tässä kaksi esimerkkiä.

Viisi ideaa luontotiedon käytön edistämiseen 

FEOn kevätseminaarissa järjestetyssä työpajassa todettiin, että laadukas luontotieto tarvitsee tuekseen vuorovaikutusta, yhteistyötä ja yleistajuista viestintää. Työpajassa tutkijat ratkoivat tunnettuja haasteita luontotiedon viemisessä käytäntöön. Nostimme tuloksista viisi ideaa luontotiedon käytön parantamiselle. 

FEOn kevätseminaarin kuulumisia

Teksti ja kuvat: Ida Palmroos Suomen ekosysteemiobservatorio (FEO) piti hankkeen sisäiset kevätseminaaripäivät 8.-9.5. Mustion Linnalla. Seminaaripäivien teema nivoutui hankkeen viimeisen vuoden aiheiden ympärille, kuten työpakettien

Ajankohtaista yhteistyöverkostoissa

Kohti ekosysteemitilinpidon toimijaverkostoa?

FEO on mukana järjestämässä Kohti ekosysteemitilinpidon toimijaverkostoa? -tilaisuutta kesäkuun alussa. Tilaisuuden tavoitteena on tuoda yhteen suomalaisia ekosysteemipalvelutiedon tuottajia ja käyttäjiä keskustelemaan ekosysteemitilinpidon kehittämistarpeista ja –askelmista.

FEO Suomi Twitterissä